Menu

Archipelreizen

Elk jaar kiezen we bij Mascott een nieuwe bestemming uit waar de zeilcharters nog niet helemaal zijn doorgedrongen.

We gaan op ontdekking en maken er een avontuurlijke reis van met een combinatie van zeilen en begeleide uitstappen in het binnenland.

Het gevoel een ontdekkingsreiziger te zijn op reis wordt ons tegenwoordig niet meer zo vaak gegund. Daar willen wij graag iets aan doen. Op deze georganiseerde reizen staat steeds de bestemming centraal en is het zeilen de manier om op de beste plaatsen te komen. Daar waar grotere boten (cruises) en landtoeristen niet geraken, daar vind je ons! Dankzij onze keuze om met zeiljachten te reizen kunnen we een combinatie bieden van landexcursies en maritieme activiteiten die je nergens anders aantreft.

Waarom zou je deze formule kiezen?

  • Voel je een echte ontdekkingsreiziger
  • Kom op plaatsen waar anderen niet geraken
  • Geniet van heerlijke dagen op zee afgewisseld met prachtige landexcursies
  • Best of both worlds (land en zee)
  • Avontuurlijk
  • Ontspannend
  • sportief

 

Thailand

Koh Chang Archipel

Vlak voor de Cambodjaanse kust ligt deze prachtige onbezoedelde archipel. Een beschermd natuurpark, een magnifiek duikreservaat en natuurlijk de alom gekende gastvrijheid van de Thaise bevolking maken het een absolute top zeilbestemming.

Ontdek nu

Indonesië

Anambas archipel

Ver weg van het massatoerisme vind je de ultieme onthaasting aan boord van onze Jeanneau 54 in de Anambas archipel. Dit is echt ontdekken! We gaan de interactie aan met de lokale bevolking en komen op plaatsen die je anders (zonder boot dus) nooit zou ontdekken.

Ontdek nu

Cuba

Cayo Largo archipel

Onontgonnen Caraïbisch zeilgebied! Ontdek samen met ons deze eilandengroep in de Caraïbische zee en geef je bucketlistreis naar Cuba een originele twist.

Ontdek nu

Maleisië

Tioman archipel

Ga mee op zoek naar Tioman’s mooiste pareltjes. Prachtige duik -en snorkelplekken, onbereikbare witte stranden, trektochten door de dichtbeboste jungle op zoek naar de vele watervallen. Elke dag een nieuwe ankerplek in dit tropisch vakantieparadijs!

Ontdek nu

Madagascar

Nosy Be Archipel

Ontdek de aparte wereld van Madagascar. We combineren de natuurparken in het noorden met de maritieme pracht van de Nosy Be archipel in deze unieke rondreis.

Ontdek nu