Menu

Zeilboot huren voor een vakantie naar Griekenland

Een zeilboot of zeiljacht huren en Griekenland ontdekken

Tijdens een zeilvakantie in Griekenland valt er veel te ontdekken. Het is dus een goed idee om een zeilboot of zeiljacht te huren om in Griekenland van baai naar baai te varen. Zeilen in dit land staat garant voor veel zon, helder water en honderden eilanden die het ontdekken waard zijn. Vraag dus gerust meer informatie over onze verhuur van zeiljachten als je het mooie Griekenland wilt bezoeken. Houd je wel van wat avontuur? Neem dan deel aan onze archipelreizen naar bestemmingen waar de zeilcharters nog niet helemaal doorgedrongen zijn, zoals Cuba, Thailand, Indonesië of Madagaskar.

Rondvaren op een bestemming naar keuze

Wil je graag op zeilvakantie naar Griekenland, maar weet je niet goed hoe je deze trip moet voorbereiden en waar je het best een zeiljacht of zeilboot kunt huren? Het ervaren team van ons reisbureau helpt je graag bij jouw volledige reisplanning. Je kunt bij ons terecht voor de verhuur van zeiljachten waarmee je rondvaart op jouw favoriete bestemming, zoals Italië, Griekenland of Turkije. Twijfel niet en kom eens langs, want wat is er nu leuker dan een zeilboot of zeiljacht huren en in Griekenland op volle zee naar de horizon varen? Wij werken nauw samen met onze eigen partners voor de verhuur van zeiljachten, zodat wij jou een onvergetelijke zeilvakantie naar Griekenland kunnen aanbieden.

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

vertrek 2022 ntb

Vraag meer informatie over onze verhuur van zeiljachten in Griekenland

Staat Griekenland bovenaan jouw vakantielijstje en wil je deze bestemming combineren met een zeilvakantie? Dan is het een goed idee om bij Mascott Sailing uit Berchem, provincie Antwerpen, een zeilboot of zeiljacht te huren om de prachtige kusten van Griekenland mee te bezoeken. Krijg je graag hulp bij de organisatie van jouw zeilvakantie naar Griekenland of heb je specifieke vragen over onze verhuur van zeiljachten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar +32 471 917 477 of door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be. Wij helpen je graag verder.