Menu

Zeiljacht huren voor een zeilvakantie naar Italië

Een zeiljacht of zeilboot huren om mee naar Italië te varen

Wil jij ons inschakelen voor de volledige organisatie en planning van jouw zeilvakantie naar Italië? Dat is een goed idee! Italië is namelijk een prachtige bestemming voor jouw zeilvakantie en door een zeiljacht te huren kun je de verschillende havensteden in alle rust ontdekken. Daarnaast zijn de wateren van de Middellandse Zee ideaal om te snorkelen en al het prachtige onderwaterleven te ontdekken. Twijfel dus niet om voor je zeilvakantie in Italië een ruime zeilboot te huren. Gooi regelmatig het anker uit en geniet van de azuurblauwe Italiaanse wateren. Onze verhuur van zeiljachten gaat uit van onze eigen passie en ervaring; ook Italië heeft geen geheimen meer voor ons. Wij spreken puur uit eigen ervaring, maar raden een zeilvakantie naar Italië zeker aan!

Verschillende leuke bestemmingen

Je kunt natuurlijk voor meer bij ons terecht dan alleen de verhuur van zeiljachten voor een ontspannen, maar toch sportieve zeilvakantie naar Italië. Je kunt namelijk niet alleen aan zeiljacht of zeilboot huren om mee naar Italië te varen, maar ook om de kusten van Kroatië en Griekenland mee te ontdekken! Heb je zelf geen zeilervaring, maar wil je toch graag eens meezeilen? Ook dat kan bij ons!

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

vertrek 2022 ntb

Vraag meer informatie over de mogelijkheden

Ben je een zeilvakantie naar Italië aan het plannen en ben je daarom nog op zoek naar een reisbureau dat ook instaat voor de verhuur van zeiljachten voor jouw reis naar Italië? Dan zit je goed bij Mascott Sailing in Berchem, in de provincie Antwerpen. Bij ons kun je zonder problemen een zeiljacht of zeilboot huren voor een onvergetelijke zeilvakantie naar Italië. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 471 917 477 of door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder!