Menu

Zeiljacht huren voor een zeilvakantie in Kroatië

Een zeiljacht huren en de vele eilanden van Kroatië ontdekken

Als je kiest voor een zeilvakantie naar Kroatië, dan kies je voor een bestemming met veel eilanden. Kroatië is dus de ideale bestemming om een zeiljacht of zeilboot te huren om mee van baai naar baai te varen. De Adriatische Zee, de mediterrane sfeer en het weer maken van Kroatië een fantastische bestemming. Bij de verhuur van zeiljachten en zeilboten garanderen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding zodat jij in Kroatië een vakantie beleeft om nooit meer te vergeten! Ook als je op zoek bent naar aanbiedingen of last-minute deals, kunnen wij je van dienst zijn. Hou dus zeker onze website in de gaten.

Een ruim assortiment aan bestemmingen

Je kunt bij ons niet alleen een zeilboot of zeiljacht huren om in Kroatië mee rond te varen. Naast Kroatië staan wij namelijk ook in voor de verhuur van zeiljachten en zeilboten voor andere bestemmingen, waaronder Denemarken. Ben je al eens op zeilvakantie geweest naar Kroatië en heeft de Adriatische Zee dus geen geheimen meer voor jou? Dan kun je er ook voor kiezen om de Middellandse Zee eens te bevaren. Alles wat wij doen gaat uit van onze eigen passie en ervaring. Wij weten dan ook als geen ander welke elementen onmisbaar zijn voor een geslaagde zeilvakantie naar bijvoorbeeld Kroatië.

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

1 week, vertrek op 17 juli

2 weken, vertrek op 24 juli

 

Informeer naar welke boot het best is voor jou

Overweeg je een zeilvakantie naar Kroatië, maar ben je niet zeker welk zeiljacht of welke zeilboot je het best kunt huren? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ons reisbureau Mascott Sailing uit Berchem, provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zeiljachten en zeilboten, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië. Je bereikt ons door te bellen naar 0032471917477, door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en blijven ook tijdens jouw reis 7/7 bereikbaar. Ben je klaar om het anker te hijsen?