Menu

Zeiljacht huren voor jouw reis naar Turkije

Een zeiljacht of zeilboot huren voor jouw zeilvakantie naar Turkije

Turkije is de ideale vakantiebestemming vanwege de warme temperaturen, de mooie stranden en de exotische keuken. Ga op zeilvakantie naar Turkije en geniet optimaal van alles wat het land je te bieden heeft. Als je bij ons aanklopt om een zeilboot of zeiljacht te huren, raden wij je zeker aan om de Lycische en Carische kust in Turkije af te varen. Deze gebieden behoren zonder twijfel tot de mooiste zeilgebieden van Europa. Vraag dus snel meer informatie over onze verhuur van zeiljachten voor jouw reis naar Turkije. Ben je avontuurlijk en neem je liever het roer zelf in handen of neem je gezellig deel aan onze Guletcruise? Die keuze is aan jou.

Uitstekende dienstverlening

Wij staan in voor de verhuur van zeiljachten en zeilboten voor jouw zeilvakantie naar Turkije. Wanneer je bij ons langskomt voor hulp bij het maken van een volledige reisplanning, geniet je van een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar jouw verhaal en houden natuurlijk rekening met je wensen omtrent het huren van een zeiljacht of zeilboot in Turkije. We houden nauw contact met onze partners, zodat we jou een kwalitatief hoogstaande vakantie kunnen garanderen. Bij ons kun je met een gerust hart een zeilboot of zeiljacht huren voor jouw zeilvakantie naar Turkije. Natuurlijk kun je ook bij ons aankloppen als je de golfslag van de Middellandse Zee wilt ontdekken, bijvoorbeeld door te gaan zeilen in Italië.

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

vertrek 2022 ntb

Stel ons al jouw vragen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van zeiljachten voor je zeilvakantie naar Turkije? Dan kun je terecht bij Mascott Sailing in Berchem, in de provincie Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van luxueuze zeiljachten voor jouw zeilvakantie naar Turkije. Neem dus zeker contact op met onze enthousiaste medewerkers als je een zeilboot of zeiljacht wilt huren om de wateren in Turkije mee te ontdekken. Je bereikt ons door te bellen naar +32 471 917 477 of door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be. Wij staan je graag te woord!