Menu

Zeilvakantie naar Denemarken

Een unieke zeilvakantie naar Denemarken

Een zeilvakantie naar Denemarken is zeker en vast een unieke belevenis. De Deense manier van leven wordt enorm beïnvloed door het leven op zee. Door met een zeiljacht de kustlijnen af te varen, krijg je meteen een ander perspectief op het land, de wilde natuur en de bevolking. Denemarken leeft op, rond en met water en is dus de ideale bestemming voor een avontuurlijke zeilreis. Beslis je op het allerlaatste moment om een vakantie in te plannen en lijkt een zeilvakantie naar Griekenland, Denemarken of Turkije jou wel iets? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze aanbiedingen en last-minute deals.

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

vertrek 2022 ntb

Vraag hulp bij het plannen van je zeilreis

Ben je van plan om op zeilvakantie naar Denemarken te gaan, maar weet je niet goed hoe je aan de hele organisatie hiervan moet beginnen? Schakel dan de hulp in van Mascott Sailing, een professioneel reisbureau uit Berchem, in Antwerpen. Je bereikt ons door te bellen naar 0032471917477, door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be of door het online contactformulier in te vullen. Stel ons al jouw vragen, dan helpen wij jou graag verder!