Menu

Zeilvakantie op de Middellandse Zee

Zeilvakantie op de Middellandse Zee: een onvergetelijke ervaring

Een zeilvakantie op de Middellandse Zee is een onvergetelijke ervaring. Huur een zeilboot en ontdek de mooiste kunststreken van bijvoorbeeld Kroatië, Turkije of Italië. De Middellandse Zee is door onder andere de vele prachtige baaien een ideaal gebied voor een onbezorgde zeilvakantie. Je kiest zelf hoe je jouw reis wilt beleven. Als je ervaring hebt als zeiler kun je er natuurlijk alleen op uit trekken. Heb je toch graag nog wat begeleiding? Dan is onze Flottielje formule misschien wel iets voor jou. Waar je ook voor kiest, je bent bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

vertrek 2022 ntb

Contacteer onze enthousiaste medewerkers

Droom jij van een spannende zeilvakantie op de Middellandse Zee? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers van Mascott Sailing uit Berchem, in Antwerpen. Je bereikt ons door te bellen naar 0032471917477 of door een e-mail te sturen naar info@mascottsailing.be. Wij helpen je graag verder en werken met jou de planning uit van jouw zeilreis op de Middellandse Zee.