Menu

Een zeilvakantie in Thailand

Tijdens deze zeilvakantie ontdek je al het moois van Thailand

Wij zijn experts in het organiseren van zeilvakanties, maar regelen ook de verhuur van zeiljachten op bestemmingen zoals Turkije en Griekenland. Wil jij het liefst al het moois van Thailand ontdekken? Boek dan je zeilvakantie bij ons om over de Golf van Thailand te varen. Je bewondert de mooiste baaitjes en stranden en geniet van heerlijk eten bij diverse resorts. Daarnaast ga je snorkelen, duiken, volg je Thaise kooklessen, ga je op verkenningstocht met de dinghy en maak je wandelingen naar prachtige watervallen. Oftewel, deze zeilvakantie in Thailand is ultiem relaxen.

Aanbiedingen Kroatië

Kroatië

1000 eilanden, prachtige steden en adembenemende natuur. Zigzag door de Kornati archipel en geniet van de rust in één van de talloze baaien met taverna

Ontdek nu

Kroatië – Rogoznica

Kroatië – Rogoznica

vertrek 2022 ntb

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over deze reis of ben je geïnteresseerd in onze andere archipelreizen? Onze professionals vertellen je er graag meer hierover wanneer je belt naar +32 471 917 477. Tevens is het mogelijk om direct je gratis brochure te bestellen. Ga jij binnenkort genieten van deze prachtige reis?